Blog

9 hozzászólás

 1. Új ékszerek! novemberi örömök.

  Közeledik a karácsony, ami engem mindig nagyon felpörget. Egyre-másra jutnak eszembe az új ékszereim és szinte egyik adja a másiknak a kilincset. Bárhová nézek mindenben valami olyan formát látok mintha az is ékszer lenne. Most ezüstöt készítek, de még van majadnem 2 hetem, hogy üvegplexit is tudjak csinálni az Iparművészeti Múzeum bemutatójára. Nagyon várom ezt a bemutatót minden évben! Sajnos most pár napig borzalmasan fájt a hátam, de nem hagytam abba amunkát, csak kicsit nehezebben dolgoztam. Mostmár minden sokkal jobb és esténként alig várom, hogy reggel folytathassam amit abbahagytam. Most az időjárás is egít, mert nincs nagy hideg. Rövidesen felteszem a honlapra az új ékszereket!

 2. Zomancmester
  Zomancmester

  Utólsó nap az ékszerek befejezése előtt

  Holnap befejezem azokat az ékszereket, amelyeket a karácsonyi nagy iparművészeti vásárra szánok! Tulajdonképp minden jól sikerült és remélem tetszeni fognak. Jó kis ősz volt! Ma lehullt az első kissé satnya hó is. Kezdődik a tél! Most még ez sem ráz meg, mert annyira tele vagyok tervekkel. Januártól újra írni fogok. Kedd este van december elején.

 3. visszatérés

  Újra elkezdtem fejleszteni hűtlenül elhagyott honlapomat. Olyan sokat foglalkoztam a facebook lapommal a Bijounionnal, hogy nem volt időm saját honlapommal törődni. Most talán megint sikerül felélsztenem, mert nincs nyavalyásabb dolog, mint egy időszerűtlen elavult honlap. Azt hiszem törölni is fogom a régebbi munkáimat, mert jópár már kissé túlhaladott lett. 2013 december 27-én írom ezt. meglátjuk a folytatást….

 4. Karácsony után és Újév előtt

  Közeleg a 2014 -es eszetndő!

  Mindennap felteszek valami új dolgot, mert nagyon nagy lemaradásban vagyok.

  Vártam ezt az évet, mert szeretem a páratlan éveket. A 2013-as esztendő nagyon vegyes volt. Sok változás történt, se szakmailag terkinthetjük eredménytelen évnek, mert bármibe fogtam, minden lenullázta önmagát. A következő év, a Ló éve, az én évem mindezt jóvá kell tegye. Itt az ideje, hogy valami végre sikerüljön, mert fogy a jövő és nő a mult. Kevés az időm!

  A következő évben nagyon sokat szeretnék dolgozni. Még ennél is többet!

 5. 2015 kezdete

  Év kezdete. Január 10-e. lassan évi 1 bejegyzésre futja. Nem mintha nem dolgoznék. Éppen ezért nem írok ide, mert írom a könyvemet “Rigófészek macskával c. Önéletrajzi könyv. Ezen kívül dolgozom az ötvösműhelyben is. Így erre a blogra már nem jut időm. lassan elhanyagolódik a honlap is, mert különféle nehézségek merültek fel a fejlesztésben. Bármennyire is szeretem fejleszteni, új tárgyakat felrakni, sajnos túl sok időmet veszi el, amíg rájövök mi lehet a hiba. de azért reménykedem. Ez is csak egy próbabejegyzés, hogy csakugyan, működik-e még a rendszer. fel tudom-e rakni, amit írtam?

  • 2015 december 30-a van. Vége az évnek, amikor egyetlen egyszer sem írtam be. Ennek a fő oka az volt, hogy a honlap nem is működött. Ez most egy teljesen új honlap és nagyon komolyan szeretném venni a fejlesztését és az írást is. Munka szempontjából jó év volt, de egyébként rémületes. csak a munkával foglalkozva, az a tervem, hogy a jövő évben elkészítem Kert című zománckép sorozatomat. 10 részes épített képekből álló ciklus.

 6. Elkészült A KERT c. zománckép sorozat! 200 napot és másfél évet ölelt fel. tegnap 2017 február 10-én lett végre készen. Újra meg kell tanulnom élni, mert eddig csak a képeimen keresztül néztem mindent. Folytatom a nagy könyvemet is, mert sajnos nem sokszor jutottam íráshoz. február 25-én nyílik kiállításom a képekből. Utána szeretnék hosszan írni.

 7. Elmúlt egy teljes év! Nem vagyok valami nagy blog író, hiszen semmit sem írtam egész évben. Annál többet dolgoztam! Sikeres volt A Kert c. kiállításom Gödöllőn. Majd több bemutató is volt. Május 20-án a B32-ben, amit jószerivel én szerveztem kb. 34 iparművésznek. Majd egy búcsúvásár az Iparművészeti Múzeumban, utána november 17-től Fehérvárcsurgón a kastélyban Király Fanni szervezésében Szalonbemutató és vásár. November végén kirakatkiállítás Miskolcon és újra a B32-ben nagyszerű bemutató december 16-án. Remek év volt! Bár a 2018 is ilyen lenne!

 8. 2020! Ezüstékszer kiállítás a weboldalamon. 30 egyedi ékszert készítettem, a koronavirus-járvány alatt. 3 nyelven sikerült feltegyem az oldalamra és várom a látogatóimat. Úgy érzem, hogy a webkiállításé a jövő, mert így sokkal szélesebb közönséget lehet elérni. Ki kell használni a 21.század pozitív adottságait.

Szólj hozzá!